Brando Quartet koncert és a Diákjegy




Fontos információk: Különösen érdekes a 8. pont.


A június 18- án sorra kerülő Brando Quartet koncertre Diákjegyet is lehet vásárolni.

Ára: 1.500 Ft



1./A Diákjeggyel a a vendégeink a földszinten a bárpult körül foglalhatnak helyet.
2./A Galériába csak 40 db (2.000 Ft) jegyet tudunk eladni. A többi ülőhely a Jazz Bérletes vendégeink számára van fenntartva.

3./Ha  a koncert napján a Galériába szóló 40 db jegy elfogyott,akkor felnőtt vendégeink is vásárolhatnak a megmaradt 1.500 Ft-os jegyekből,melyekkel szintén csak a földszinten lévő asztaloknál foglalhatnak helyet.

4./Ha a jegyvásárlás úgy alakul,hogy a koncert kezdésekor marad még szabad ülőhely a Galériában,akkor a diákjegyes (1.500 Ft) vendégeinknek lehetőségük lesz felmenni a Galériába is. A földszinten lévő vendégeink a zenekart ugyan olyan jól hallják,mint akik a Galériában foglalnak helyet.

5./A jegyeladást koncert napján az Étterem bejáratánál a kerthelyiségben fogjuk "lebonyolítani". Kapunyitás csak 19:30-kor lesz. Addig a korábban érkező vendégeinket arra kérjük,foglaljanak helyet a "Zrínyi Gardenben" az asztaloknál!

6./ Galériában a légkondicionálás működni fog. Annak érdekében,hogy megfelelő legyen zárt ajtókra van szükség 19: 45 óráig. Ezért úgy tervezzük,hogy a vendégeink a már megvásárolt jegyekkel 19:45-kor tudnak felsétálni a koncert helyszínére a Galériába.

7./ Ha valaki 4-5 fős csoporttal érkezik és asztalnál szeretne helyet foglalni,érdemes e-mailben jelezni,mert összesen 4 db 5 férőhelyes asztalt tudunk elhelyezni a Galériában.

8./Mivel nem számozott,helyre szóló belépőjegyeket adunk ki, a vendégeink érkezési sorrendben szabadon választhatnak ülőhelyeket. Akár asztalnál is. Ha viszont valaki egyedül érkezik 20h után, készüljön fel arra,hogy pl. már csak egyik asztalnál marad számára ülőhely,ahol az asztaltársaság többi tagját nem ismeri.De reméljük a családias Jazz Clubban ez sem lesz akadály abban,hogy mindenki jól szórakozzon.

Köszönjük a figyelmet!

Szekszárd Jazz Club